I-auzi!!

Un fel de cuvant inainte.. azi, 19.09.2020

Zambesc mie uimirii sugerate de titlul paginii. E un titlu plagiat/ inspirat de (la) firma luminoasa a unui teatru din urbe – a locului unde se vad biletele si care ma face sa zambesc de fiecare data cand trec si-o vad. Cum se vede…

Am de gand sa va uimesc cu ceea ce m-a uimit sau ma va uimi pe mine, cumva un jurnal al intamplarilor altfel, chiar ciudate, de-a dreptul, trecute sau recente, intamplate mie sau nu.

Pe undeva ar trebui sa am scrise mici intamplari trecute ce mi-au dat o stare altfel. Emotie! De la uimire la spaima, de la vorba la mirare, de la caderea pe ganduri la minunare…

Azi 30.09.2020, sunt uimita de alegerile noastre.

Si le privesc cumva in general. Nu pot sa inteleg cum poti vota un mort existent pe buletinul de vot, doar ca partidul sa nu-si piarda ”primaria”. Si excesele pot continua: un primar din nord a fost reales desi si-a chinuit fetita adolescenta de 14-15 ani, parca si i-a filmat si chinul, l-a postat pe FB, fiind anchetat de Protectia Copilului. Tot reales a fost si un primar din Moldova ce a intretinut raporturi sexuale, in Primarie, cu niste … minore si a recunoscut asta. Fetitele acelea indiferent de alegerile lor, mai mult sau mai putin consimtite, sunt niste copii chinuiti. Si cum il votezi pe celebrul ”Piedone”, ce intre timp a slabit rau, dupa ce este condamnat cu executare, in prima instanta, dupa ”COLECTIV”. Ciudat este ca i s-a si permis sa candideze. Si la fel, au candidat persoane condamnate penal pentru luare de mita – vezi Solomon, Craiova. Nu este culmea?? Si noi alegem si ne alegem… Seamana careva din cei descrisi cu careva dintre noi?? Imi place sa cred ca NU!

Sursa foto: arhiva personală.

Toate articolele publicate pe acest site sunt proprietate intelectuala și este interzisă preluarea integrală sau parțială a textelor, dar si a fotografiilor.

Tot conținutul încărcat pe acest site este original, iar reproducerea sa parțială sau totală este interzisă fără acordul meu expres.
 “©Copyright 2019-2020 – Toate drepturile rezervate

WordPress.com.

SUS ↑

cocinaitaly

comida italiana

Istoria cu Mari

"Ma misc intre Dumnezeu si neamul meu" - Petre Tutea

Copper Attitude

Sunt cumulul intamplarilor traite, simtite sau auzite, aflate... Voi?

Les Jumelles

Le blog des Jumelles - Passionnées par la communication, l'événementiel et le tourisme, nous sommes ravies de vous partager ici notre quotidien (Lifestyle). Nous vous souhaitons une bonne visite ! :)

APort

"Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Caragiale

Adrian Petrisor

p h o t o g r a p h y

Dungha

Sunt cumulul intamplarilor traite, simtite sau auzite, aflate... Voi?

Lluís Bussé

Barcelona's Multiverse | Art | Culture | Science

DOSAR CU SINE

Povestiri cu final neterminat

Mulțumesc

Cel ce mulțumește e liber

simply bucharest: a league of gentlemen

despre ce se maninca in Bucuresti - si cu ce se maninca Bucurestiul

Atipica

Mereu altfel....

MARIANAROMANICA.RO

Sunt cumulul intamplarilor traite, simtite sau auzite, aflate... Voi?

Vultureşti

Auf einmal ist alles relativ

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: