Prima pagină de blog

Început de …lume? de viata? de (ano_)timp? Cine stie?

Povestind de-ale mele, uneori interlocutorul mă apostrofa ”De ce nu scrii?”. Iar când bunul meu prieten I., ce stia ca scriu uneori, a întrebat curios cum mai stau cu scrisul.. si mi-a sugerat – blogul, m-a pus pe gânduri.

Și ideea blogului s-a lipit undeva în subconstient.

Nu știu dacă am atât de multe de spus, nu știu cât de bine scriu, departe de mine ideea de scriere pretențioasă, dimpotrivă. Nela e cel mai bun critic al meu. Am trait împreună tot ce voi veti citi, din ”spatele” meu, iar acum suntem, încă, la sfarsit de saptamina, împreună. Ea este sora mea. Si când am rugat-o să si arunce ochii pe scrierile mele, s-a amuzat pe seama mea, neparandu-i-se important. A zis că toți au trait banalitățile astea și să nu uitam că „eu încurc cozonacul cu mamaliga”, deci greu de presupus că am vre-un talent ascuns. Deci nu-mi fac iluzii…

Pentru mine sunt mici însemnări, mici urme, mici trăiri ce le împart. De când am pierdut ”fetele”, la un interval scurt – cinci luni, una de cealaltă, am simțit nevoia să nu le las să se piardă.. amintirile. Mi-a fost clar că-n scurt timp memoria îmi va juca feste, voi uita. Simpt că trebuie să fac ASTA!

WordPress.com.

SUS ↑

GLOBETROTTER - blog de călătorii

impresii de calatorie și informatii utile din vacantele mele in strainatate

Maria in color splashes.🎨

Pictura este exprimarea mută a poeziei .

Radio 80

talk less, play more

imaginecontinua

Pretextul acestui blog este mica mea colecție de fotografii vechi. În timp s-a transformat în pasiune. O pasiune care ne trimite, pe noi, cei de azi, în lumea de altădată, prin intermediul unor fotografii de epocă.

pardauro blog

un om cu capul pe umeri

Dana Fodor Mateescu

Poveștile mele sunt vii și mă scot din minți. Mă rod pe dinăuntru. Le cert și le iubesc, le mângâi, apoi le gonesc, le ucid și le readuc la viață. Sunt ale mele. Uneori, mă îmbracă de sus până jos, mi se prind în păr, la gât și pe fiecare deget. Eu însămi sunt o poveste.

G.Dansul vietii

*Sa scrii cu sufletul tau si sa recitesti cu sufletul celorlalti!... *

De-ale Irinei

Eu, aici, acum, altfel

HopeLess

Scrisul face parte din mine, din viață... ca de altfel, arta în toate formele ei!

Monolog cu un străin

Iubesc, am curaj și mă tem...

La mine în suflet

Gânduri, trairi, opinii...Iubiri

Gălăgie'n Cap

Verzi și uscate

ღ♪ Odăița Mea Virtuală ღ♪

Lipsa de comunicare este mai profundă și mai nocivă decât orice altă lipsă. Prețuiți ceea ce aveți deja! Pornesc într-o nouă zi din viață…fie ca aceasta (și toate celelalte)să fie o zi bună Pentru Tine LUME!

Monalisa

Simte și trăiește!

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: